Geotrip’17 – Mistä on kysymys?

Pitkän aikaa Geotrip’17:n  ympärillä on leijunut salamyhkäisyyden verho. Nyt kun reissuun on enää muutama viikko aikaa, on aika astua ulos kaapista ja kertoa mistä on Geotripissä on kysymys.

Geokätköilyä ja äärimmäistä haastamista

Geotrip on neljän kaveruksen, Harjuksen, Rimajun, Weellun ja Wesbridgen geokätköilyseikkailu, jonka aikana on tarkoitus löytää kätkö 15 maan alueelta yhden vuorokauden (24 tunnin) aikana. Tämä määrä sivuaa nykyistä hollantilaisten maailmanennätystä vuodelta 2011.

Tarkoitus on startata ennätysyritykseen lankalauantaina 15.4. 2017 klo 00:00 ja homman tulisi olla paketissa 24 tuntia myöhemmin, klo 23:59 tuona samana päivänä. Lähtö reitille tapahtuu Hollannista ja maali on Puolassa. Tässä välissä poikkeamme 13 muussakin maassa. Tarkemmin itse reitistä kerromme myöhemmin tällä sivustolla vielä ennen reissuun lähtöä. Matkaa tulee suunitelmien mukaan kertymään yli 2000 kilometriä. Taival on tarkoitus taittaa Opel Vivarolla, jossa on riittävästi tilaa loikoilla ja raportoida tapahtumista livenä tällä sivustolla. Reitillä ei ole siirtymiä esimerkiksi lentokoneella tai junalla, vaan koko matka taitetaan autolla ajaen.

Sanomattakin on selvää että reissulla ei ehditä pysähtyä joka kätkölle, vaan tarkoitus on etsiä yksi helppo kätkö jokaisesta maasta. Voi olla että kätköt sinänsä eivät tarjoa tällä reissulla suuria elämyksiä, mutta itse roadtrip toivottavasti kartuttaa muistoja joita voi sitten miiteissä ja kiikkustuolissa kertailla. Kätköistäkin kerromme tarkemmin vielä ennen reissua tällä sivustolla. Kannattaakin laittaa tämä sivusto seurantaan ja lisäksi käydä tykkäämässä Geotripistä Facebookissa ja Twitterissä, niin et missaa yhtään päivitystä ja pääset seuraamaan meidän menoamme reaaliajassa. Reaaliaikainen tilanteen seuranta on siis tottakai myös järjestetty ja roadtripin etenemistä pääsee seuraamaan kotisohvalta, jos vain tekniikka pelaa. Ai niin, on meillä Youtube -kanavakin. Sinne ilmestynee materiaalia viimeistään reissun jälkeen.

Kannattaa myös tsekata meidän kätköilijäystävälliset sponsorimme: Partioaitta, Garmin, Avis, Kilpipaino, Paitashop, Kiven Alla ja Geocaching HQ!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.