Dönerstag 2017 – Tapaa Geotrip17 tiimi ennen lähtöä

Geotrip17-tiimin jäsenet lentävät 13.4. Helsinki-Vantaan lentokentältä Hollantiin Amsterdamiin. Alunperin oli ajatus pitää miitti Hollannissa, mutta päädyimmekin järjestämään Dönerstag-miitin Tampereen Hervannassa ennen kuin lähdemme huristelemaan kohti lentokenttää, koska mikä olisikaan parempaa matka evästä kun Kebab. Miitti alkaa 13:30 kebabravintola Hevalissa ja päättyy 14:00. Tule siis paikalle rupattelemaan reissustamme. Jos ei uskalla tai mahdu sisään ravitsemusliikkeeseen, niin miitin kirjaaminen ulkoa käsinkin onnistunee jos viittilöi lasin läpi, että tuokaas nyt se miittikirja uloskin välillä. Miitin sivut Geocaching.com:ssa löytyy täältä.

 

 

Osallistummalla miittiimme saat Dönerstag-souvenirin Geocaching.com:n tilastoihin. Geocaching HQ juhlistaa geokätköilyä ympäri maailmaa ja 13.4. on ensimmäinen päivä, jolloin saa spesiaalin souvenirin liittyen Signalin matkaan ympäri maailmaa. Dönerstag-päivää on vietetty Saksassa jo 11 vuotena peräkkäin. Dönerstag sai alkunsa siis vuonna 2007, kun ympäri Saksaa geokätköilijät kokoontuivat döner kebab -ravintoloissa kiirastorstaina. Lisää Dönerstag-päivästä voit lukea 6123tampere.com-blogista.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.