Reissulla etsittävät kätköt

Lisäsimme juuri sivustolle listan reissulla etsittävistä kätköistä, jonka löydät täältä. Tarkoitus on siis etsiä reissulla yhteensä 15 kätköä – yksi joka maasta. Mitään päiväennätyksiä kätkömäärissä ei siis tulla rikkomaan, mutta päiväennätys maiden määrässä jokaisen osallistujan osalta kylläkin rikotaan. Jos siis reissu onnistuu.

Kätköt valittiin sillä periaatteella että ne on helppo etsiä ja löytää. Tarkoitus ei ollut hakea reitiltä suosikkipistemagneetteja, koska ne voisivat olla jopa hankalia löytää. Sen sijaan listalle valikoitui peruskätköjä kaiteissa, huoltoasemilla ja levähdysalueilla. Jokaisesta kätköstä tietenkin skoutattiin vielä etukäteen löytyykö siitä spoiler-kuvia kätkökuvauksen yhteydessä  ja miltä paikka näyttää Googlen streetview:ssa.

Ja koska kuitenkin käy niin että joku kätkö ei jostain syystä löydy, niin jokaiselle kätkölle katsottiin vielä varakätkö. Kätköt valittiin siten että kaikki varakätköt ovat suhteellisen lähellä ensisijaisia kohteita. Tämä tehtiin siitä yksinkertaisesta syystä että  varakätkölle siirtymisen päätös olisi tilanteen niin vaatiessa mahdollisimman helppo. Ehkä tässä vielä pitäisi etsiä varakätkön varakätkö, sekä niillekin varakätköt.

Ennen reissua  olemme olleet myös jokaiseen reissukohteen kätkönomistajaan yhteydessä, ja pyytäneet tarkistamaan että kätkö olisi varmasti kunnossa. Tietysti kaikki omistajat eivät välttämättä ole vierailleet purkkia tarkastamassa etukäteen, mutta toivoa aina sopii. Ja tietävätpä olla vastassa purkilla ja ojentamassa lootaa meille logattavaksi kun tulemme paikalle. Ainakin jos haluavat tavata meidät ja mielivät ilmaisia matkalaisia 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.