Slovakian kätkö 19:36 – 2 vielä jaksaa jaksaa

Niin vaan Harjus painoi Renun kaasupoljinta oikein kunnolla ja saatiin aikataulu kiinni ja itse asiassa Slovakian purkilla oltiin tuntia ennen arviota. Todellisuus tietenkin on se, että Garminin navin kartat eivät tienneet Unkarin uutta moottoritietä ja arvioi matkan keston pikkuteitä pitkin. Mutta hyvissä ajoin siis saavuimme Slovakiaan. Matka oli juuri niin puuduttava kuin etukäteen arvelimme. Suoraan tietä suhteellisen väsyneenä. Sentäs mitään kummempaa ei tapahtunut. Mitä nyt yksi vastaantuleva toista autoa ohittava auto vältti meidän edellä menneen rekan senteillä. Kuljettajamme Harjus oli tässäkin kohtaa valppaana ja jätti riittävän turvavälin. Ja lopulta rekkakin sai väistettyä vastaantulevaa ohittajaa, joten kaikki pääsivät vain säihkädyksellä.

Slovakian kätkö oli tuttuun tyyliin levähdysalueella. Liikuntaa tuli noin 40 metriä purkille. Wesbridge taas näytti kuinka purkki poimitaan ja päästiin kirjaamaan löytö. Sitten vaan jahtaamaan toiseksi viimeistä maata Tsekkiä. Siellä oltaisiin arviolta 21:09

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.